Tervetuloa 24/7h salille miehet ja naiset nyt UUTUUTENA kuntopaketti!


                             Tarjouksia asiakkaille!
Kuntopaketti 1: Sisältää 3kk kuntosalikortin, (pantti), treeniohjelman+laiteopastuksen, 3x1h yhteistreeniä, 3x50min hieronnan, jossa ensimmäisellä kerralla asiakaalle tehdään kokonaisvaltainen lihastasapainotesti. Kaikki tämä 170€ tarjoushintaan 30 ensimmäiselle. Norm.hinta 310€.

Uusille asiakkaille!
4kk=125€ (3kk:n hinnalla) + mg-kulkukorttipantti 10€
1kk=35€ + mg-kulkukorttipantti 10€
 
Tarjous voimassa toistaiseksi.

Tampereen Nekalaan, Ahlmanintie 56:een 11/2017 voimanostopuolen ehostuksen ja laitevalikoimaltaan päivitettyyn perinteiseen kuntosaliin. HH Gym on monipuolinen kuntoilukeidas kaiken ikäisille. HH Gym tarjoaa omat tilat voimanostajille ja aktiviteettia myös kuntoilijoille. Myös solarium on käytössänne.

Käytössä on mm. Matrix, Gym80, Panatta, Techno Gym ja Concept2 laitteet. Voimailupuolella Leoko. Tarpeestasi riippuen voit hyödyntää harjoittelussasi apuvälineitä, pakkalaitteista aerobisiin laitteisiin asti. Pääset kuntoilemaan vaivatta omalla henkilökohtaisella mg-kulunvalvontakortillasi milloin aikatauluusi parhaiten sopii.

Otathan yhteyttä Harriin ennen ensimmäistä käyntikertaasi. Opastamme sinua aluksi laitteiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. 

 

YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE RÄÄTÄLÖIDYT KUNTOSALIPAKETIT !
ILMAISET PARKKIPAIKAT !